Åsnehingstar

Här listas de hingstar som tar emot lämpliga ston för betäckning. Stoägaren ansvarar för att kontrollera att hingsten har de kvalitéer som stoägaren efterfrågar. Det är dock hingstägarna som lägger upp villkoren för betäckningen.

Är du intresserad av att ha med din hingst på den här sidan? Skicka så många som möjligt av följande uppgifter och en bra bild, tagen från sidan, till info@asneforeningen.org så lägger vi in de uppgifterna på den här sidan.

1. Namn på hingsten
  2. Registreringsnummer
  3. Landskap där hingsten står
  4. Födelseår
  5. Mankhöjd
  6. Meriter
  7. Färg
  8. Betäckningsblock klart
  9. Fotografi på hingsten taget från sidan

Ditt namn och din mailadress behöver vi också men de publiceras inte här. Om du vid senare tillfälle vill bli borttagen från den här listan så skicka ett mail till oss, annars ligger det kvar.

Om du som stoägare är intresserad av någon av hingstarna, skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och namnet på vilken hingst det gäller till info@asneforeningen.org så vidarebefordrar vi ditt intresse till hingstägaren.